АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • САДИ СЕ ВИШЕ ОД 15 000 САДНИЦА
  Петрово, 29.3.2017

  До половине априла на површини од шест хектара у општини Петрово биће засађено 12 хиљада садница црног и 3 хиљаде бијелог бора. Пошумљавање терена, које подразумијева испоруку садница, припрему терена, садњу и трогодишњу његу, обавиће „Центар за сјеменско-расадничку производњу“ Добој.

 • НАСТАВАК ДОБРЕ САРАДЊЕ СА ЛОТ ТИМОМ ДОБОЈ
  Петрово, 28.3.2017

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је угостио новог команданта ЕУФОР ЛОТ тима Добој Пољских оружаних снага, капетана Tomasza Gabrycha, са којим је разговарао о политичко-економској ситуацији у локалној заједници, предностима и проблемима са којима се сусреће.

 • ПРОМОВИСАНА „ДОЛАРСКА ЖАОКА“
  Петрово, 24.3.2017

  У организацији ЈУ„Културно-туристички и спортски центар“ у Петрову је синоћ одржана промоција романа „Доларска жаока“ аутора Предрага Бојиновића из Добоја.
  Политичко-економски трилер о могућим извориштима последње економске кризе, „Доларска жаока“ поставља питања и даје одређене одговоре, прије свега о томе да ли је све у свијету онако како видимо или постоји нешто иза. Књига, како каже аутор, говори о доларској превари која нам се дешава задњих 30-40 година.

 • СИСТЕМАТСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА ОД 21. ДО 31. МАРТА
  Петрово, 17.3.2017

  На основу постигнутог споразума са надлежним органима општине Петрово, предузеће „Санитарац“ Власеница, у периоду од 21. до 31. Марта, извршиће систематску дератизацију на подручју општине.

 • ОКОНЧАНИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ДОМА КУЛТУРЕ У КАРАНОВЦУ
  Петрово, 16.3.2017

  У Карановцу је данас обављен технички пријем и примопредаја објекта Дома културе, односно радова изведених на санацији објекта. Документ о завршној инспекцији потписали су Нермина Клокић као УНДП-ов надзорни орган, Младен Никић као замјеник начелника општине Петрово и Зоран Лаловић, представник фирме „Прогрес“ д.о.о. која је била извођач радова.

 • Више вијести...

Документи