АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • РЕКОНСТРУКЦИЈА ДОМА ЗДРАВЉА – У ТОКУ ЗАВРШНИ РАДОВИ
  Петрово, 27.11.2014

  Реконструкција објекта Дома здравља „Озрен“ у Петрову ушла је у завршну фазу. Урађен је нови кров, замијењена столарија, комплетне електро инсталације у приземљу, окречени унутрашњи зидови, стављене нове подне облоге, вањски зидови обложени су стиропором и стављена фасада. Остало је још да се уради преграђивање одређених просторија и рецепција на породичној медицини. Очекује се да ће сви радови бити завршени у наредних петнаест дана.
  При крају су и радови на изградњи амбуланте породичне медицине у Карановцу, гдје је остало још да се ураде подне облоге и ситни детаљи.

 • ПОМОЋ ХУМАНИТАРНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ „WORLD VISION“ – КОЗЕ И ОВЦЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ
  Петрово, 24.11.2014

  Хуманиратна организација „World Vision“ у сарадњи са Аустријском агенцијом за развој (Austrian Development Cooperation – ADC) обезбиједила је 46 грла коза и 31 овцу које су данас подијељене пољопривредницима из општине Петрово који су претрпјели штете од поплава и клизишта протеклог љета.

 • ЈАВНИ ОГЛАС О ПРОДАЈИ НЕПОКРЕТНОСТИ ПУТЕМ УСМЕНОГ ЈАВНОГ НАДМЕТАЊА
  Петрово, 24.11.2014

 • ПОМОЋ ЊЕМАЧКЕ ВЛАДЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ
  Петрово, 20.11.2014

  Захваљујући донацији амбасаде Савезне Републике Њемачке у БиХ јавно комунално предузеће „Вода“ Петрово трајно и квалитетно ће санирати велики квар на водоводној мрежи у Петрову, због ког је неколико стотина домаћинстава, након поплава у августу, данима било без воде.

 • „NAPCO BEDS FACTORY“ ДРУШТВЕНО ОДГОВОРНА ФИРМА
  Петрово, 19.11.2014

  Преко три стотине радних мјеста на којима су запослени грађани општине Петрово најважнија је корист од фирме „Napco beds factory“ за локалну заједницу, али и поред тога постоје бројни примјери и докази да је овај привредни субјект, чији је власник Холанђанин Денис Корнелисен, опредијељен да ради за добробит цијеле заједнице. Тако је ова фирма у протеклом периоду, између осталог, помогла у опремању дјечије играонице у Петрову, помоћ је пружена и појединцима поплављеним у мајским и августовским поплавама, а посебну захвалност им дугују чланови управе и играчи фудбалског клуба „Озрен“ Петрово. Наиме, поред помоћи у набавци опреме „Napco beds factory“ овом клубу је притекао у помоћ након треће овогодишње елементарне непогоде, када је град уништио кров на свлачионици клуба и вода продрла кроз плафоне у унутрашњост просторија. Захваљујући овој фирми, која је преузела комплетно финансирање, објекат свлачионице добио је нови лимени кров.

 • Више вијести...

Документи