АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ШАХОВСКИ ТУРНИР У РЕНОВИРАНОМ „ЦЕДАМУ“
  Петрово, 26.7.2015

  Шахисти из Петрова, Грачанице и Клокотнице данас су у „Цедаму“ одиграли шаховски турнир, чиме је окончана реализација пројекта „Уређење омладинског клуба Цедам Петрово“. Наиме, неформална група младих из оптина Петрово и Грачаница осмислила је пројекат санације штете, коју су у „Цедаму“ нанијеле прошлогодишње поплаве, а уједно и набавку столова и столица за шахисте, чији се турнири одржавају у овом простору.

 • ЗАВРШЕНА ГРАДЊА „СУВОГ МОСТА“ У КАРАНОВЦУ
  Петрово, 23.7.2015

  Пројекат изградње „сувог моста“ у Карановцу, суфинансиран од стране Амбасаде Краљевине Норвешке, Развојног програма Владе РС и Општине Петрово, у завршној је фази. Наиме, грађевински радови су завршени и мост се већ користи.
  У складу са законским прописима слиједи завршни извјештај надзорног органа, технички пријем, употребна дозвола и отварање моста, односно формална предаја објекта на коришћење крајњим корисницима.
  У складу са потписаним уговорима и споразумима о сарадњи по завршетку свих активности слиједи Финални извјештај (финансијски и наративни) даваоцима грант средстава и партнерима на пројекту.

 • ЗАХВАЉУЈУЋИ ПРОЈЕКТУ „ПРО-БУДУЋНОСТ“ ЗАВРШЕНА САНАЦИЈА ПРОСТОРИЈА СВЛАЧИОНИЦЕ ФК „ОЗРЕН“
  Петрово, 15.7.2015

  Одигравањем пријатељске утакмице између ФК „Озрен“ Петрово и НК „Ораховица 74“ из Ораховице, на стадиону Лужањак у Петрову, јуче је у завршну фазу ушао пројекат „Спортом за заједничку будућнот“. Ријеч је о пројекту који је неформална група младих из општине Петрово реализовала по јавном позиву пројекта „ПРО-Будућност“ а средства за реализацију обезбијеђена су из Фонда солидарности, намијењеног за санацију штета проузрокованих прошлогодишњим природним непогодама.
  У склопу пројекта извршена је санација просторија свлачионице ФК „Озрен“ Петрово а нове просторије први су користили фудбалери клуба домаћина и гости из Ораховице. За санацију просторија из Фонда солидарности пројекта „ПРО-Будућност“ обезбијеђено је 8.995 КМ.

 • ФОРУМ ЗА БЕЗБИЈЕДНОСТ ЗАЈЕДНИЦЕ – МОРА СЕ СПРИЈЕЧИТИ ДИВЉАЊЕ ПОЈЕДИНИХ ВОЗАЧА
  Петрово, 15.7.2015

  Форум за безбједност заједнице Петрово од Скупштине општине Петрово тражи да на првом наредном засиједању разматра проблематику безбједности у општини Петрово, посебно безбиједности учесника у саобраћају, као и преиспитивање одлуке о радном времену угоститељских објеката. Ово је, између осталог, закључено на јучерашњем засиједању Форума.
  „Не смијемо остати слијепи и нијеми на дивљање појединих возача на путевима у нашој општини“, поручио је предсједник Форума Младен Томић.

 • СПОРТОМ ЗА ЗАЈЕДНИЧКУ БУДУЋНОСТ
  Петрово, 13.7.2015

 • Више вијести...

Документи