АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • „ОМЛАДИНСКА БАНКА“ ОПШТИНЕ ПЕТРОВО - НАЈБОЉА ПРАКСА РАДА С МЛАДИМА У ЗЕМЉАМА ЈУГОИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ
  Петрово, 21.5.2015

  Општина Петрово је једина локална заједница из Републике Српске и Босне и Херцеговине, односно једна од пет општина из земаља Југоисточне Европе, која је награђена за пројекат најбоље праксе у области родне равноправности и рада са младима. Награду је додијелио НАЛАС (Мрежа асоцијација локалних самоуправа земаља Југоисточне Европе) на годишњем Форуму власти земаља Југоисточне Европе, одржаном у Пловдиву (Бугарска) од 16. до 19. маја.

 • ПОЧЕЛА САНАЦИЈА „МРАМОРА“ У КАЛУЂЕРИЦИ
  Петрово, 20.5.2015

  У Калуђерици су почели радови на санацији рударског одмаралишта „Мрамор“, које је у власништву манастира Озрен, а које ће бити преуређено у православни омладински камп. Обновљени објекат биће смјештајног капацитета са 36 кревета, уз комплетну савремену пратећу опрему и садржаје за боравак омладине из Епархије и дијаспоре. Сам објекат биће генерално реновиран, собе, мокри чворови, кухиња, трпезарија, учионице са школским инвентаром, као и простор око кампа. План је да објекат буде у функцији током цијеле године, што ће имати велики значај, не само за манастир Озрен него и за цијелу општину Петрово.

 • ДВАДЕСЕТА ГЕНЕРАЦИЈА МАТУРАНАТА СРЕДЊОШКОЛСКОГ ЦЕНТРА ПЕТРОВО
  Петрово, 14.5.2015

  Ученици четрнаесте генерације економских техничара и седме генерације заваривача, односно двадесете генерације Средњошколског центра Петрово, прославом матуре закорачили су у свијет одраслих. Некима од њих ово образовање биће добра одскочна даска за наставак школовања, други ће већ за који дан кренути у потрагу за запослењем, а и једни и други су свјесни да ће им одлука шта и куда даље вјероватно бити једна од најважнијих у животу.

 • ОЗРЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРАТОН - 05. - 07. ЈУН
  Петрово, 13.5.2015

 • 05.06.2015. - ОЗРЕНСКИ ЗЛАТНИ КОТЛИЋ
  Петрово, 12.5.2015

 • Више вијести...

Документи