АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ
  Петрово, 20.7.2016

  Обавјештавају се родитељи дјеце рођене послије 31.08.2015. године, са пребивалиштем на територији општине Петрово, да је у току процес пријављивања малишана који ће у склопу манифестације "Госпојинске дјечије радости" на поклон добити бицикл.

 • ПОЧЕЛА САНАЦИЈА ЛОКАЛНИХ ПУТЕВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ
  Петрово, 19.7.2016

  Предузеће „Риал шпед“ из Добој Истока, као најбољи изабрани понуђач за извођење радова по пројекту „Асфалтирање локалних путева на територији општине Петрово за 2016. годину“, данас је започело радове на санацији и асфалтирању ударних рупа у Карановцу и Сочковцу.

 • У КАКМУШКИМ ТЕРМАМА ВРИЈЕМЕ КОНАЧНО ПРЕСТАЛО ДА СТОЈИ
  Петрово, 18.7.2016

  У „Термама Озрен“, чији је власник однедавно компанија „Милојевић“ из Србије, данас су почели припремни радови за изградњу бањског комплекса.
  „Данас смо започели омеђавање наших парцела а планирамо да у септембру озбиљније кренемо са радовима. Већ смо договорили пројектовање комплетног комплекса, тако да ћемо одмах након израде пројекта поднијети захтјеве за дозволе и сагласности и кренути са градњом“, рекао је Зоран Јурошевић, замјеник директора компаније „Милојевић“.

 • НАЧЕЛНИКУ ОПШТИНЕ ПЕТРОВО УРУЧЕНА ПЛАКЕТА 3. ПЈЕШАДИЈСКОГ /РЕПУБЛИКА СРПСКА/ ПУКА
  Петрово, 8.7.2016

  Генерал Радован Илић, командант 6. пјешадијске бригаде Оружаних снага БиХ, данас је у касарни Козара у Бања Луци уручио Плакету 3. пјешадијског (Република Српска) пука начелнику општине Петрово Озрену Петковићу. Ово велико признање, које се додјељује за изузетне резултате и које је до сада додијељено само десетак пута, укључујући Плакету додијељену предсједнику Републике, Петковићу је додијељено у знак захвалности за помоћ у организовању централне прославе Видовдана – Крсне славе Војске Републике Српске, која је одржана на Озрену.

 • НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ НАМЈЕРАВА ПРЕПОРОДИТИ ЧАВЧИНОВАЦ
  Петрово, 6.7.2016

  Локалитет Чавчиновац, који територијално припада Мјесној заједници Какмуж, а који је у власништву Републике Српске, напуштен је прије десет година и о овој имовини нико не води бригу. То је довело до тога да је централни објекат, као и сви пратећи, у јако лошем стању и тренутно је станиште стада коза. Како је ријеч о изузетно атрактивној локацији, којој се, релативно добрим макадамским путевима, може доћи из три правца, поред које протиче чисти планински поток, која има доведену електричну енергију и трафо станицу, а поврх свега изузетно квалитетно грађен објекат димензија 10,50 x 30,30 метара, на спрат, начелник општине Петрово одлучио је од надлежних институција Републике Српске затражити да се власништво над овом некретнином пренесе на општину Петрово.

 • Више вијести...

Документи