АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ПОМОЋ ПЕТРОВУ СТИЖЕ ИЗ ДОБОЈА
  Петрово, 20.7.2018

  На име помоћи у санацији штета од поплава општини Петрово из градског буџета у Добоју биће издвојено 20.000 марака. Ово је договорено на састанку челних људи Добоја и Петрова одржаном данас у Петрову.

 • НАСТАВЉА СЕ ОПРЕМАЊЕ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА – СТИГАО И КАМИОН
  Петрово, 17.7.2018

  Јавном комуналном предузећу „Вода“ Петрово данас је испоручен камион смећар, специјално комунално возило за утовар и превоз комуналног отпада. Вриједност возила је 60.000 КМ а средства су обезбиједили Фонд за заштиту животне средине 35.000 и општина Петрово 25.000 марака.

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ
  Петрово, 17.7.2018

  На основу пријава на јавни конкурс за попуну упражњених радних мјеста у Општинској управи општине Петрово број 02-120-02/18, са свим кандидатима који су испунили опште и посебне услове тражене јавним конкурсом, обавиће се усмени интервју дана 26.07.2018. године у сали за сједнице Скупштине општине Петрово, по следећем распореду:

 • ОДЛУКА О ПРОГЛАШЕЊУ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ НА ДИЈЕЛУ ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ
  Петрово, 16.7.2018

  Замјеник начелника општине Петрово Младен Никић данас је донио одлуку о проглашењу ванредне ситуације на дијелу територије општине Петрово - МЗ Какмуж и МЗ Сочковац, изазвану стањем елементарне непогоде, обилне падавине и поплаве, које су овај дио општине Петрово захватиле у поподневним часовима у петак, 13. јула.

  Именован је и Штаб за ванредне ситуације који ће обављати оперативне послове у току стања елементарне непогоде.

  Упућено је обавјештење становницима наведених мјесних заједница, који су претрпјели штете на стамбеним и пословним објектима као и на пољопривредним усјевима да исту могу пријавити на Инфо пулту у згради општине сваким радним даном од 07:00 до 15:00, до 24.07. ове године.

 • НАСТАВАК ДОБРЕ САРАДЊЕ СА ПОЉСКИМ ЛОТ ТИМОМ
  Петрово, 11.7.2018

  У радној посјети општини Петрово данас је боравио командант ЕУФОР ЛОТ тима Добој пољских оружаних снага пуковник Артур Нога. Са начелником општине Озреном Петковићем, између осталог, разговарао је о санацији штета на инфраструктурним објектима на територији ове општине, коју је шестог маја задесило велико невријеме.

 • Више вијести...

Документи