АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС ОБУКЕ КРОЗ ПРОГРАМ „BILD-IT“
  Петрово, 1.2.2016

  Представници невладине организације „BILD“ из Добоја данас су у Петрову одржали састанак са потенцијалним кандидатима за обуку за програмере. Наиме, свим грађанима општине Петрово, старости од 20 до 35 година, ова организација нуди бесплатну обуку која ће им омогућити да постану програмери у једној од престижних IT компанија у региону. Полазници из општине Петрово, који буду одабрани да похађају обуку, имаће бесплатан и превоз, јер средства за ове трошкове из буџета издваја општина Петрово.
  Заинтересовани за овај програм могу се пријавити и путем интернет странице: www.mozemo.ba

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЗА УЗГОЈ КРАСТАВАЦА КОРНИШОНА
  Петрово, 1.2.2016

  РЕПУБЛИКА СРПСКА
  ОПШТИНА ПЕТРОВО
  НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ
  Реферат за пољопривреду

  ОБАВЈЕШТЕЊЕ

  Обавјештавамо заинтересоване пољопривредне произвођаче да општина Петрово, у сарадњи са фирмом „Агрона“ д.о.о. Живинице, организује заједнички радни састанак везан за реализацију пројекта организације узгоја и откупа краставаца корнишона на простору општине Петрово у 2016. години.
  Фирма „Агрона“ д.о.о. Живинице бави се организовањем узгоја, откупом и прерадом краставаца корнишона, те је изразила интерес за пословну сарадњу и ове године на територији општине Петрово.
  Радни састанак представника фирме „Агрона“ и представника општине Петрово са заинтересованим пољопривредним произвођачима ће се одржати у четвртак 11. фебруара 2016. године с почетком у 17:00 часова у просторијама ресторана „Цедам“ у згради општине.

 • ИНФОРМАЦИЈА О ПРЕГОВАРАЧКОМ ПОСТУПКУ БЕЗ ОБЈАВЕ ОБАВЈЕШТЕЊА ЗА ДОДАТНЕ РАДОВЕ
  Петрово, 1.2.2016

 • ОДРЖАНА ТРИНАЕСТА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ ОПШТИНЕ ПЕТРОВО“
  Петрово, 28.1.2016

  Фудбалер „Звијезде“ из Какмужа Дејан Томић најбољи је спортиста општине Петрово у 2015. години. Својим великим ангажовањем са осталим суиграчима у сезони 2014/2015, направио је велики преокрет и клуб вратио у виши ранг такмичења, а прошлу јесењу полусезону завршили су на првом мјесту на табели.
  „Велика је част и задовољство добити ово признање али истовремено оно представља и мотив и обавезу да и у текућој години остварим исте или још боље резултате. Наша највећа жеља је да се клуб врати у регионалну лигу, гдје реално и припада, и вјерујем да ћемо то и успјети, а посебно наглашавам важност рада са омладинским категоријама, јер без дјеце нема опстанка клуба“, истакао је Дејан Томић.
  За најуспјешнији спортски колектив у 2015. години проглашен је ФК „Звијезда“ Какмуж.
  „Ово је први пут да смо проглашени за најбољи спортски колектив општине Петрово. Дугим радом и трудом створили смо један квалитетан тим који је показао своје знање и доказали смо да смо најздравији колектив који ће сигурно у наредном периоду забиљежити још боље резултате“, истакао је предсједник управе ФК „Звијезда“ Миленко Стјепановић.

 • НАЧЕЛНИК УПРИЛИЧИО ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ ЗА СВЕШТЕНСТВО И МОНАШТВО
  Петрово, 28.1.2016

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је уприличио традиционални пријем ком су присуствовали настојатељ манастира Озрен архимандрит Данило, протојереј ставрофор Никола Пекић и јереј Давор Петковић.
  “Овом приликом смо са нечелником општине и руководством Скупштине општине размотрили ситуацију из протеклих годину дана и јединствени смо у мишљењу да је сарадња између Српске православне цркве и општинских власти била добра. Договорили смо и будуће заједничке кораке, тако да вјерујем да ћемо и у години која је пред нама, на добробит становништва и руководства општине и Српске православне цркве, уз божију помоћ, имати одличну сарадњу и резултате. Знамо да општина, на жалост, није у могућности да нам помогне онолико колико нама треба, зато ћемо се свако на свом простору трудити да и из других извора, а не само од општине, обезбиједимо средства како бисмо све црквене објекте уредили за пријатан боравак сваком вјернику“, истакао је протојереј ставрофор Никола Пекић.

 • Више вијести...

Документи