АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ДЕЛЕГАЦИЈЕ АМБАСАДА ШВИЦАРСКЕ И ШВЕДСКЕ И УНДП-а У ПОСЈЕТИ ОПШТИНИ ПЕТРОВО
  Петрово, 24.7.2017

  У радној посјети општини Петрово данас су боравиле делегације амбасада Швицарске и Шведске у БиХ као и представници УНДП-а, с циљем да лично стекну увид у реализацију пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ“, који се, осим у Петрову, реализује у још 19 локалних заједница Босне и Херцеговине.

 • ИЗДАТА НАРЕДБА ЗА СУЗБИЈАЊЕ И УНИШТАВАЊЕ АМБРОЗИЈЕ
  Петрово, 19.7.2017

  Начелник општине Петрово издао је наредбу којом су утврђени субјекти и мјере за сузбијање и уништавање коровске биљке амброзије, како би се спријечило њено даље ширење на територији ове општине.

 • ОШ „СВЕТИ САВА“ КАКМУЖ У ПРОЈЕКТУ „СИГУРНЕ ШКОЛЕ“
  Петрово, 10.7.2017

  У склопу пројекта „Сигурне школе у БиХ“, који реализује организација „Ворлд Вижн“ (World Vision) а финансира Њемачка коалиција за помоћ, за централни школски објекат ОШ „Свети Сава“ Какмуж биће урађен документ „Процјена угрожености школе“ а након тога и реализоване неке од предложених приоритетних мјера.

 • ОДАТА ПОЧАСТ ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА ОПШТИНЕ ПЕТРОВО
  Петрово, 28.6.2017

  Поводом Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске, данас је, полагањем цвијећа и прислуживањем свијећа у Спомен соби у згради општине, одата почаст борцима ВРС са подручја општине Петрово који су своје животе уградили у темеље Републике Српске. Цвијеће су положиле делегације породица погинулих бораца, руководство општине Петрово и делегације Oпштинске борачке организације.

 • МИНИСТАР ГЛУХАКОВИЋ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ ОПШТИНИ ПЕТРОВО
  Петрово, 27.6.2017

  Министар трговине и туризма Републике Српске Предраг Глухаковић је данас у Петрову рекао да Влада Републике Српске даје пуну подршку развоју ове локалне заједнице. Глухаковић је као примјер добре праксе навео заједнички пројекат изградње бањско-туристичког комплекса "Терме Озрен", у озренском насељу Какмуж, у којем су препознали значајног инвеститора, "Милојевић Гиље-гас" из Србије, којем је додијељена постојећа неперспективна имовина. Глухаковић, који је данас посјетио локалну управу у Петрову и градилиште "Терме Озрен", рекао је новинарима да је изградња бањског комплекса до сада највећи пројекат у овој локалној заједници.

 • Више вијести...

Документи