АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ПРИПРЕМЕ ЗА ЗИМСКО ОДРЖАВАЊЕ ПУТЕВА
  Петрово, 14.11.2017

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић са сарадницима одржао је данас састанак са предсједницима односно представницима Савјета свих седам мјесних заједница са подручја општине, на ком је разговарано о зимском одржавању путева и улица у предстојећој сезони.

 • ВЛАДА ЈАПАНА ОБЕЗБИЈЕДИЛА 800.000 МАРАКА ЗА ДЕМИНИРАЊЕ
  Петрово, 9.11.2017

  За три локалне заједнице у БиХ, међу којима је и општина Петрово, Влада Јапана обезбиједила је око 800.000 марака намијењених деминирању 337.491 м2 површине загађене минама. Грант уговора за пројекат подршке процесу деминирања у БиХ данас су, на свечаној церемонији уприличеној у амбасади Јапана у Сарајеву, потписали амбасадор Јапана Казуjа Огава (Kazuya Ogawa) и амбасадор Томаж Ловренчич, вршилац дужности директора ИТФ-а (Унапређење људске сигурности), непрофитне хуманитарне организације коју је основала Влада Словеније.
  Свечаној церемонији присуствовала је и амбасадор САД-а у БиХ Морин Кормак (Maureen Cormack), јер ће Амбасада САД-а пројекат суфинансирати са 24.000 евра.

 • НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВЕЉКА ВУКОВИЋА
  Петрово, 20.10.2017

  Захваљујући предузећу „Геокоп“, које је и инвеститор и извођач радова, девет стотина четрдесет метара дужине Улице Вељка Вуковића у Петрову, у ширини од пет метара, под новим је слојем асфалта. Ријеч је о веома важној путној комуникацији којом је, поред путничког, усмјерен комплетан теретни саобраћај.

 • Пројекат за опоравак од поплава објављује: ЈАВНИ ПОЗИВ
  Петрово, 10.10.2017

  За одабир корисника и корисница из социјално угрожених категорија становништва, за изградњу и санацију стамбених јединица уништених или оштећених у поплавама 2014. године.

 • СПРЕМАЈУ СЕ МИХОЉДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ
  Петрово, 29.9.2017

  У Петрову је данас одржан састанак Организационог одбора за обиљежавање Михољдана, Дана и Крсне славе ове општине.

 • Више вијести...

Документи