АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • НОВИ МЕТРИ АСФАЛТА
  Петрово, 10.4.2014

  Из буџета општине Петрово издвојено је 15.679,17 КМ за суфинансирање асфалтирања пута који спаја улице „23. Августа“ и „Студенчина“ и некатегорисаног прилазног пута, у непосредној близини фирме „NAPCO BEDS FACTORY“ у Петрову. Укупна дужина путева је 319 метара. Радове изводи фирма „Грамат“ из Грачанице. Данас је асфалтиран један дио, док ће други, прилазни пут, бити асфалтиран до краја седмице. Укупна вриједност инвестиције је око 32.000 КМ а суфинансијер је фирма „NAPCO BEDS FACTORY“.

 • ЗАСАЂЕН ОГЛЕДНИ ВОЋЊАК НА ЛУЖАЊКУ
  Петрово, 9.4.2014

  На површини од три дунума засађен је општински огледни воћњак у коме је 236 садница аутохтоних сорти јабуке, шљиве, крушке и трешње.
  Воћњак је подигнут у простору некадашњег Наставног центра на Лужањку, који је сада у власништву општине Петрово. Намјера је да се сачувају аутохтоне озренске сорте воћа, а воћарима из ове општине у будућности ће бити омогућено узимање младица за подизање властитих засада.

 • ДРУГИ О НАМА - САЈТ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ РС
  Петрово, 8.4.2014

 • УГОВОР СА ЈОШ ПЕТОРО ВОЛОНТЕРА
  Петрово, 31.3.2014

  Три професора разредне наставе, један професор енглеског језика и један дипломирани социјани педагог потписали су данас уговор са начелником општине о обављању волонтерсог рада. Потписани су и уговори између општине и ОШ „Вук Караџић“ Петрово и Центра за социјални, рад јер ће професори волонтерски рад обављати у школи а социјални педагог у Центру за социјални рад.

 • ОБИЉEЖЕН СВЈЕТСКИ ДАН БУБРЕГА
  Петрово, 28.3.2014

  Поводом свјетског дана бубрега Удружење дијализних и трансплантираних хроничних бубрежних болесника из регије Добој у Петрову је организовало дијељење информативног материјала о хроничној бубрежној болести и о факторима ризика за настанак оштећења бубрега и кардио-васкуларних болести.

 • Више вијести...

Документи