АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ОЗРЕНЦИ ЗАХВАЛНИ ОЗРЕНУ
  Петрово, 25.5.2017

  У знак захвалности за велику и свесрдну подршку општине Петрово, прије свега начелника Озрена Петковића, у реализацији пројекта изградње спомен-капеле у Тумарама, представници Завичајног удружења „Озрен“ са сједиштем у Добоју данас су начелнику општине уручили пригодне поклоне и захвалнице.
  „Начелник Петковић нас је и финансијски али и у сваком другом погледу подржавао и храбрио, тако да смо заједничким снагама окончали овај крупан пројекат и 30. јула прошле године освештали капелу са именима 613 погинулих бораца са подручју јужног дијела Озрена, чија је изградња коштала преко 50.000 марака. Осјетили смо потребу да се барем овим скромним поклоном захвалимо начелнику за све што је учинио за нас, у сваком погледу“, рекао је предсједник Скупштине Завичајног удружења „Озрен“ Војо Стјепановић.

 • УСКОРО ТРИНАЕСТИ ОЗРЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРАТОН
  Петрово, 11.5.2017

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОНЕСЕНОМ РЈЕШЕЊУ О ЕКОЛОШКОЈ ДОЗВОЛИ
  Петрово, 10.5.2017

 • ДЕМИНИРАЊЕ У КАРАНОВЦУ И КАКМУЖУ
  Петрово, 8.5.2017

  Око 13.000 метара квадратних површине загађене минама у насељима Карановац и Какмуж у општини Петрово, биће деминирано до краја овог мјесеца. Деминери компаније „Удружење за елиминацију мина“ задатке су отворили у петак а средства за деминирање обезбијеђена су од стране Америчког Стејт Дипартмента ( State Department).

 • ЈАВНИ ОГЛАС О ПРОДАЈИ СТАНА
  Петрово, 5.5.2017

  На основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске" број 97/16), члана 348. став 1. Закона о стварним правима („Службени гласник Републике Српске“, број 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 4. и 9. Правилника о поступку јавног конкурса за располагање непокретностима у својини Републике Српске и јединица локалне самоуправе („Службени гласник Републике Српске“, број 20/12) и чланa 1. Одлуке о продаји непокретности-стана ("Службени гласник општине Петрово" број 3/17), Начелник општине Петрово расписује

  Ј А В Н И О Г Л А С
  О продаји непокретности-стана путем усменог јавног надметања- лицитације

 • Више вијести...

Документи