АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ДЈЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ СПРЕМНО ЗА МАЛИШАНЕ
  Петрово, 14.8.2017

  Постављањем ограде и фиксирањем реквизита протеклог викенда завршена је изградња и опремање дјечијег игралишта у насељу Колона у Петрову. Средствима општине Петрово, организација „Мозаик“ и „Wорлд Висион“ као и самих грађана, уређен је простор, набављене љуљачке, клацкалице, вртешка, тобоган и пењалица.

 • ОГЛАС о продаји дрвних сортимената путем усменог јавног надметања - лицитације
  Петрово, 14.8.2017

 • НАСТАВЉА СЕ ИЗГРАДЊА ДЈЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА
  Петрово, 9.8.2017

  На састанкуначелника општине Петрово и представника хуманитарне организације Ворлд Вижн, одржаном јуче, постигнут је начелни договор о сарадњи ова два субјекта на изградњи нових и санацији постојећих дјечијих игралишта. Наиме, како је договорено, општина Петрово ће аплицирати пројекте изградње игралишта у Карановцу и Сочковцу те обнављање постојећих игралишта у Какмужу и Петрову.

 • СПРЕМАЈУ СЕ ГОСПОЈИНСКЕ ДЈЕЧИЈЕ РАДОСТИ
  Петрово, 3.8.2017

  Из кабинета начелника општине Петрово данас је за 01. септембар најављена трећа манифестација „Госпојинске дјечије радости“, у склопу које ће сви малишани старости до једне године добити бицикл.

  Како је прецизирано у обавјештењу, начелник општине ће по бицикл поклонити сваком дјетету рођеном од 01.09.2016. године па на даље, чији родитељи имају пребивалиште на подручју ове локалне заједнице. Неопходно је да родитељи, уз потврду о пребивалишту, пријаве своје малишане у Општинској управи.

 • НАЦРТ СТАТУТА ОПШТИНЕ ПЕТРОВО У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ
  Петрово, 1.8.2017

  Скупштина општине Петрово на сједници одржаној дана 11.07.2017. године усвојила је нацрт новог Статута општине Петрово и исти упутила у јавну расправу, јер се нацртом овог акта уређују питања и односи који су од посебног значаја за грађане и о којима је неопходно да се консултују заинтересовани грађани, органи и организације, научне и стручне институције.

 • Више вијести...

Документи