АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • МИНИСТАРСТВО НЕМА ПАРА ЗА САНАЦИЈУ ШТЕТА ОД ОЛУЈЕ
  Петрово, 5.1.2018

  Општина Петрово, односно њени грађани који су претрпјели штете од олујног вјетра 11. и 12. децембра прошле године, неће добити никакву финансијску помоћ од Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске. На захтјев за финансијску помоћ, који је начелник општине упутио поменутом министарству, одговорено је да, осим планираних два милиона за све неразвијене општине Српске, министарство нема других извора финансирања те не може удовољити захтјеву из Петрова.

 • ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ ПОНУДА ЗА НАБАВКУ УСЛУГЕ
  Петрово, 4.1.2018

  Позив за доставу понуда за набавку услуге: "Телевизијско праћење рада Скупштине општине Петрово, значајнијих догађаја и објављивање обавјештења у 2018. години"

 • ЧЕСТИТКА
  Петрово, 29.12.2017

 • ИНТЕРНИ КОНКУРС ЗА ПОПУНУ УПРАЖЊЕНОГ РАДНОГ МЈЕСТА
  Петрово, 19.12.2017

 • НОВЕ СТОТИНЕ МЕТАРА АСФАЛТА ПРЕМА ГРОБЉУ БРЂАНИ У ПЕТРОВУ, ПРИПРЕМЕ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ У СОЧКОВЦУ
  Петрово, 18.12.2017

  У Петрову су окончани радови на асфалтирању око 350 метара дионице пута према гробљу Брђани, а исто толико биће асфалтирано и у Сочковцу, пут ка Зарићима, гдје су у току радови на ископу канала и припреми подлоге за асфалт. Као приоритетне ове пројекте одредили су мјештани Петрова односно Сочковца, а средства за реализацију у висини од око 46.000 марака обезбијеђена су кроз пројекат „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ“.

 • Више вијести...

Документи