АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • У СОЧКОВЦУ ОТВОРЕН ДРУШТВЕНИ ЦЕНТАР
  Петрово, 23.6.2017

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је у Сочковцу свечано отворио Друштвени центар, опремљени простор намијењен представницима свих мјесних заједница, удружења, организација и свих грађана са подручја цијеле општине Петрово.

  Заједничким средствима УНДП-а (пројекат „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ“) и општине Петрово, у износу од око 20.000 марака, претходно је завршена адаптација зграде Дома културе и спољашње уређење те набављен намјештај и рачунарска опрема.

 • ДЕЛЕГАЦИЈЕ ГРАЧАНИЦЕ И ФРАНЦУСКОГ ФЛОРИЈА У ПОСЈЕТИ ПЕТРОВУ
  Петрово, 1.6.2017

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је угостио колегу из општине Грачаница Нусрета Хелића и делегацију грачаничког побратимнског града Флори из Француске, предвођену начелницом Маријом Њес. Гости су потом посјетили и комплекс манастира Озрен.

 • ОЗРЕНЦИ ЗАХВАЛНИ ОЗРЕНУ
  Петрово, 25.5.2017

  У знак захвалности за велику и свесрдну подршку општине Петрово, прије свега начелника Озрена Петковића, у реализацији пројекта изградње спомен-капеле у Тумарама, представници Завичајног удружења „Озрен“ са сједиштем у Добоју данас су начелнику општине уручили пригодне поклоне и захвалнице.
  „Начелник Петковић нас је и финансијски али и у сваком другом погледу подржавао и храбрио, тако да смо заједничким снагама окончали овај крупан пројекат и 30. јула прошле године освештали капелу са именима 613 погинулих бораца са подручју јужног дијела Озрена, чија је изградња коштала преко 50.000 марака. Осјетили смо потребу да се барем овим скромним поклоном захвалимо начелнику за све што је учинио за нас, у сваком погледу“, рекао је предсједник Скупштине Завичајног удружења „Озрен“ Војо Стјепановић.

 • УСКОРО ТРИНАЕСТИ ОЗРЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРАТОН
  Петрово, 11.5.2017

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОНЕСЕНОМ РЈЕШЕЊУ О ЕКОЛОШКОЈ ДОЗВОЛИ
  Петрово, 10.5.2017

 • Више вијести...

Документи