АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВЕЉКА ВУКОВИЋА
  Петрово, 20.10.2017

  Захваљујући предузећу „Геокоп“, које је и инвеститор и извођач радова, девет стотина четрдесет метара дужине Улице Вељка Вуковића у Петрову, у ширини од пет метара, под новим је слојем асфалта. Ријеч је о веома важној путној комуникацији којом је, поред путничког, усмјерен комплетан теретни саобраћај.

 • Пројекат за опоравак од поплава објављује: ЈАВНИ ПОЗИВ
  Петрово, 10.10.2017

  За одабир корисника и корисница из социјално угрожених категорија становништва, за изградњу и санацију стамбених јединица уништених или оштећених у поплавама 2014. године.

 • СПРЕМАЈУ СЕ МИХОЉДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ
  Петрово, 29.9.2017

  У Петрову је данас одржан састанак Организационог одбора за обиљежавање Михољдана, Дана и Крсне славе ове општине.

 • ПРЕКИНУТ ШТРАЈК ПРОСВЈЕТАРА У ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“, УЧЕНИЦИ ОД СУТРА У КЛУПАМА
  Петрово, 26.9.2017

  Сви ученици ОШ „Вук Караџић“ Петрово од сутра ће сјести у школске клупе а наставници који су штрајковали од почетка јуна вратиће се на своја радна мјеста. Ово је договорено на данашњем састанку представника Министарства просвјете и културе Републике Српске и локалне самоуправе са просвјетарима који су у претходних три мјесеца били у штрајку, одржаном у школи у Петрову.

 • ОДРЖАНА СЕДМА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ
  Петрово, 20.9.2017

  На данашњем засиједању Скупштине општине Петрово без расправе је усвојен Извјештај о извршењу буџета општине за првих шест мјесеци ове године, у ком је наведено да су од првог јануара до тридесетог јуна ове године укупни буџетски приходи и примици остварени у износу од 1.099.663 марке или 42,58% од планираних средстава за ову годину. Истовремено, укупна буџетска потрошња износила је 1.122.330 марака, што је за 6,55% мање од планираних средстава. Међутим, и поред смањења потрошње мањак прихода у односу на расходе износио је 22.667 марака.

 • Више вијести...

Документи