АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

ОБИЉЕЖЕН ДАН ПОЛИЦИЈЕ РС

Петрово, 4.4.2017

Служењем парастоса, прислуживањем свијећа и полагањем цвијећа на спомен-плочу погинулим припадницима Полицијске станице, у Петрову је данас обиљежен 4. април - Дан полиције Републике Српске. Цвијеће су положиле делегације Полицијске станице и општине Петрово.

Овом приликом је истакнуто да су пуних 25 година припадници Министарства унутрашњих послова Српске гарант безбједности свих који живе у оквиру њених граница.

„Ово је прилика да окупимо породице погинулих колега и наше пензионере, да сви скупа одамо дужну почаст Драгану и Милошу Михајловићу и Јови Стјепановићу, јер њихове, као и жртве свих погинулих припадника МУП-а, никада не смијемо заборавити“, рекао је командир Полицијске станице Петрово Дејан Јеремић.

Јеремић је нагласио да су празнику претходиле бројне активности службеника ПС Петрово, прије свега превентивни рад са младима.

„И у наредном периоду наш приоритет биће рад са ученичком популацијом, како би се стање, када је у питању малољетничка деликвенција, одржало на овако високом нивоу“, поручио је Јеремић, истакнувши да је на подручју општине Петрово генерално стање безбједности изузетно повољно, јер је у прва три мјесеца ове године забиљежено смањење криминалитета, нарушавања јавног реда и мира и броја саобраћајних незгода.
[ Назад ]