АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

ОДАТА ПОЧАСТ ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА ОПШТИНЕ ПЕТРОВО

Петрово, 28.6.2017

Поводом Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске, данас је, полагањем цвијећа и прислуживањем свијећа у Спомен соби у згради општине, одата почаст борцима ВРС са подручја општине Петрово који су своје животе уградили у темеље Републике Српске. Цвијеће су положиле делегације породица погинулих бораца, руководство општине Петрово и делегације Oпштинске борачке организације.

“Пуно тога је речено и испричано претходних година али постоји потреба да сваког Видовдана поменемо наше најбоље синове, који су за нашу домовину дали оно најсветије а то је своје животе. Ми имамо велику обавезу да сачувамо оно што су они најскупље платили и оставили нама. Сматрам да сви ми морамо уважавати и дати примат свим припадницима Војске Републике Српске, и ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима. На жалост то често није тако, јер живот је пун неправде, али морамо настојати да будемо што праведнији”, рекао је начелник општине Петрово Озрен Петковић.

Јуче и данас цвијеће је положено и на свим мјесним спомен обиљежјима погинулим борцима Војске Републике Српске из општине Петрово.
[ Назад ]