АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

ОШ „СВЕТИ САВА“ КАКМУЖ У ПРОЈЕКТУ „СИГУРНЕ ШКОЛЕ“

Петрово, 10.7.2017

У склопу пројекта „Сигурне школе у БиХ“, који реализује организација „Ворлд Вижн“ (World Vision) а финансира Њемачка коалиција за помоћ, за централни школски објекат ОШ „Свети Сава“ Какмуж биће урађен документ „Процјена угрожености школе“ а након тога и реализоване неке од предложених приоритетних мјера.

Како је договорено на данашњем састанку, који је начелник општине Петрово Озрен Петковић одржао са представницима Ворлд Вижна и директором поменуте школе, већ у току ове седмице биће формиран тим за израду документа, у коме ће бити идентификовани ризици од катастрофа узрокованих природним и другим опасностима те дефинисане мјере за сваку од њих.

За реализацију приоритетних мјера, одређених од стране поменутог тима, Ворлд Вижн је обезбиједио средства у износу од 19.000 марака.

„Ово је још један у низу пројеката које смо реализовали уз помоћ организације Ворлд Вижн. Наша дугодишња одлична сарадња резултирала је бројним активностима и заиста овој организацији дугујемо огромну захвалност“, истакао је начелник општине Озрен Петковић.
[ Назад ]