АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВЕЉКА ВУКОВИЋА

Петрово, 20.10.2017

Захваљујући предузећу „Геокоп“, које је и инвеститор и извођач радова, девет стотина четрдесет метара дужине Улице Вељка Вуковића у Петрову, у ширини од пет метара, под новим је слојем асфалта. Ријеч је о веома важној путној комуникацији којом је, поред путничког, усмјерен комплетан теретни саобраћај.

Мјештани су са великим одушевљењем дочекали почетак радова.

„Захваљујући овој фирми и руководству наше општине ово је одлично, пресвлачи се други слој и нема смрти овом асфалту. Лијепо је видјети ове људе и камионе, све похвале“, ријечи су мјештанина Шешлак Бранислава.

„Улица је била у прилично лошем стању и ово ће побољшати сигурност учесника у саобраћају. Мени је драго да је једна оваква фирма дошла у нашу општину, не само да су социјални већ су максимално коректни и професионални у свом раду“, истакао је мјештанин Радојица Ракановић.

Према ријечима начелника општине и овај пројекат је одраз добре сарадње фирме „Геокоп“ са општином Петрово.

„Ова улица је занимљива и лијепа прича јер „Геокоп“ својим средствима полаже нови слој асфалта, без учешћа буџета. Дугујемо им велику захвалност јер су поред асфалтирања ове улице раније направили такозвани „Ковачев мост“ а сваке године локалној заједници дају двије хиљаде метара кубних дробљеног камена за посипање локалних макадамских путева. Заиста добар инвеститор и сугуран сам да ћемо и у наредном периоду имати добру сарадњу као и до сада“, истакао је начелник општине Озрен Петковић.

Петковић је нагласио да је већ урађена пројектно-техничка документација за изградњу тротоара у овој улици, те изразио наду да ће у наредној години и тај пројекат бити реализован.
[ Назад ]