АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Јавни огласи и обавјештења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Петрово, 18.1.2018

Поводом проблема у водоснабдијавању мјештана Сочковца и дијела Какмужа који се водом снабдијевају са изворишта Врела, обавјештавамо јавност да су јутрос предузете најхитније мјере за превазилажење настале ситуације. Урађено је следеће:

Представници фирме „Геокоп“ као извођача радова и ЈКП „Вода“ Петрово, скупа са начелником општине, обишли су терен те је на лицу мјеста констатовано да је усљед појачаних падавина површинска вода ушла у водозахватни објекат. Јутрос је машинским радовима онемогућено даље продирање воде у објекат. Очекује се да ће се вода избистрити у току дана.


Међутим, сходно ранијем саопштењу ВОДА НИЈЕ ЗА ПИЋЕ СВЕ ДОК РАДОВИ НЕ БУДУ ОКОНЧАНИ.

Уколико временске прилике дозволе радови ће бити настављени у понедјељак 22.01.2018. године.

Како би становништво у међувремену имало довољне количине питке воде, данас, сутра и у суботу двије цистерне с питком водом биће стациониране код управне зграде бивше Циглане и на Кисељаку. Цистерне ће бити на наведеним локлацијама у термину од 09:00 до 16:00 часова, с тим да ће данас цистерна изаћи на терен до 13:00 часова.

Молимо грађане за разумијевање и сарадњу како бисмо на што безболнији начин превазишли проблеме док радови не буду окончани. Ситуацијуу ћемо константно пратити и обавјештавати јавност о свему, а ново саопштење биће издато у понедјељак 22.01.2018. године.
[ Назад ]