АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Јавни огласи и обавјештења

NASTAVLJA SE OPREMANJE KOMUNALNOG PREDUZEĆA – STIGAO I KAMION

Petrovo, 17.7.2018

Javnom komunalnom preduzeću „Voda“ Petrovo danas je isporučen kamion smećar, specijalno komunalno vozilo za utovar i prevoz komunalnog otpada. Vrijednost vozila je 60.000 KM a sredstva su obezbijedili Fond za zaštitu životne sredine 35.000 i opština Petrovo 25.000 maraka.


„Kamion je polovan ali je u odličnom stanju, tako da je odmah stavljen u funkciju i zaista će puno poboljšati kvalitet naše usluge, bićemo i brži i efikasniji“, rekao je v.d. direktora preduzeća Goran Mihajlović. Kako je naglasio do sada je usluga odvoza smeća vršena jednim namjenskim vozilom i drugim djelimično prilagođenim, što je predstavljalo veliki problem.

„Od danas je situacija neuporedivo bolja i zahvalni smo i opštini i Fondu za zaštitu životne sredine što su prepoznali naš problem i iznašli mogućnosti da ga riješe“, rekao je Mihajlović.

JKP „Voda“ Petrovo sredinom maja, takođe zahvaljujući Fondu za zaštitu životne sredine i opštini Petrovo, dobilo je 40 novih kontejnera kapaciteta 1100 litara, 52 kante za smeće i kolica za prikupljanje otpada.
[ Назад ]