АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

НАСТАВАК ДОБРЕ САРАДЊЕ СА ПОЉСКИМ ЛОТ ТИМОМ

Петрово, 11.7.2018

У радној посјети општини Петрово данас је боравио командант ЕУФОР ЛОТ тима Добој пољских оружаних снага пуковник Артур Нога. Са начелником општине Озреном Петковићем, између осталог, разговарао је о санацији штета на инфраструктурним објектима на територији ове општине, коју је шестог маја задесило велико невријеме.


„Наше екипе су обишле најугроженија подручја и покушали смо изнаћи начин да помогнемо у санацији штета. У врху команде ЕУФОР-а разговарано је о том питању, међутим, на жалост, нисмо уиспјели обезбиједити финансијска средства“, рекао је пуковник Нога.

„Ми са припадницима пољског контингента ЕУФОР-а имамо изузетно добру комуникацију, и разумијемо шта је њихова мисија и колике су им могућности. Морам нагласити да су војници из Пољске у претходном периоду прикупили одређени износ личних средстава и допремили значајну помоћ за двије породице из наше општине, на чему смо им захвални. Вјерујем да ћемо и у наредном периоду имати добру и успјешну сарадњу“, рекао је начелник општине Озрен Петковић.

Пуковник Нога је начелнику пренио одличне утиске са овогодишњег Озренског планинарског маратона, у коме је учествовао скупа са својим војницима.
[ Назад ]