АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

НАСТАВЉА СЕ ОПРЕМАЊЕ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА – СТИГАО И КАМИОН

Петрово, 17.7.2018

Јавном комуналном предузећу „Вода“ Петрово данас је испоручен камион смећар, специјално комунално возило за утовар и превоз комуналног отпада. Вриједност возила је 60.000 КМ а средства су обезбиједили Фонд за заштиту животне средине 35.000 и општина Петрово 25.000 марака.


„Камион је полован али је у одличном стању, тако да је одмах стављен у функцију и заиста ће пуно побољшати квалитет наше услуге, бићемо и бржи и ефикаснији“, рекао је в.д. директора предузећа Горан Михајловић. Како је нагласио до сада је услуга одвоза смећа вршена једним намјенским возилом и другим дјелимично прилагођеним, што је представљало велики проблем.

„Од данас је ситуација неупоредиво боља и захвални смо и општини и Фонду за заштиту животне средине што су препознали наш проблем и изнашли могућности да га ријеше“, рекао је Михајловић.

ЈКП „Вода“ Петрово средином маја, такође захваљујући Фонду за заштиту животне средине и општини Петрово, добило је 40 нових контејнера капацитета 1100 литара, 52 канте за смеће и колица за прикупљање отпада.
[ Назад ]