АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

Вијести

ПОЧЕЛА ТРЕЋА ФАЗА ДОГРАДЊЕ ШКОЛСКОГ ОБЈЕКТА У КАРАНОВЦУ

Петрово, 21.8.2018

Након што су 2016. и 2017. године урађени земљани радови, плоче и зидање двије нове учионице школског објекта Подручног ођељења ОШ „Свети Сава“ Какмуж у Карановцу, јуче су започели радови и на изградњи простора предвиђеног за мокре чворове. Ускоро се очекује и покривање комплетног дограђеног дијела.


Као и у претходној фази, по пет хиљада марака за финансирање ове фазе пројекта обезбијеђено је из буџета општине и од стране организације Ворлд Вижн (Wорлд Висион).

У локалној заједници истичу да од ресорног министарства очекују одобравање средстава од најмање 30.000 КМ за завршетак радова, како би се коначно ријешио дугогодишњи проблем не само ове школе него и комплетне мјесне заједнице Карановац.

У Подручном ођељењу ОШ „Свети Сава“ Какмуж у Карановцу организована је настава од првог до деветог разреда а наставу сваке године похађа око стотину ученика. У школи се надају да ће ћелокупно опремање дограђеног дијела, двије учионице и мокри чворови, бити завршено у току предстојеће школске године.
[ Назад ]