НАЧЕЛНИК ПЕТКОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР О СУФИНАНСИРАНЈУ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ПУТА КА ПАЊИКУ

Са 20.000 марака Републучки секретаријат за расељена лица и миграције Републике Српске суфинансираће реконструкцију путног правца Калуђерица- Пањик. Уговор о суфинансирању пројекта данас су у Бања Луци потписали начелник општине Петрово Озрен Петковић и вршилац дужности помоћника директора Секретаријата Гојко Јотић.


“Брига о нашим људима који живе у селима која су по Дејтонском споразуму припала Федерацији БиХ односно граду Лукавац, је нешто што се у нашем раду подразумијева. Увијек настојимо помоћи колико год је то у нашој моћи а то подразумијева и редован контакт и слање захтјева за средства надлежним републичким институцијама. Са Републучким секретаријатом за расељена лица и миграције Републике Српске већ имамо добру сарадњу, раније су суфинансирали асфалтирање одређених дионица путева, тако да Нову годину започињемо са старим сарадницима и пријатељима. Захваљујем руководству Секретаријата а свима нама желим да што више људи користи овај путни правац, или као житељи или као туристи”, рекао је Петковић.
Он је изразио наду да ће и Град Лукавац обезбиједити додатна средства како би се реконструисао комплетан пут од Калуђерице до Пањика.