3. МЕМОРИЈАЛ ЗА ТУРШИЈУ

На стадиону „Лужањак“ у Петрову вечерас је одиграна меморијална утакмица у знак сјећања на Југослава Јокића-Туршију, бившег спортског радника и тренера, који је живот изгубио у саобраћајној несрећи 26.08.2017. године.

Утакмицу су играли фудбалери „Озрена“ из Петрово и „Звијезде“ из Какмужа, који су пред почетак сусрета на центру терена Туршији одали пошту минутом ћутања.

“Сјећање на нашег Туршију не блиједи, његов ведар дух, оптимизам и позитивна енергија и дан данас се осјете, посебно на спортским теренима, гдје је он провео добар дио свог живота. Иако физички није међу нама на неки начин је ту и чини мала “чуда”, од којих је и пријатељски сусрет два вјечита ривала “Озрена” и “Звијезде”, рекао је начелник општине Петрово Озрен Петковић, који је, скупа са Туршиним братом Миладином, фудбалерима ова два клуба уручио пехаре за учешће у меморијалној утакмици.

Представници ФК “Озрен”, скупа са начелником Петковићем, данас су посјетили и Туршино вјечно почивалиште, гдје су прислужили свијеће и положили цвијеће.