ОДРЖАНА 11. МИХОЉДАНСКА СМОТРА ФОЛКЛОРА

У Дому културе у Петрову вечерас је одржана 11. Михољданска смотра фолклора на којој су се публици, поред КУД-а “Милован Гајић”, који је организатор и домаћин манифестације, представили КУДМ “Босиљак” Дервента, КУД “Јоцо Савић Илићка” Брчко и КУД “Бољанић” из Бољанића. Учесници програма су љубитељима фолклора приредили вече за уживање у одличној игри и пјесми, што је награђено громогласним аплаузима.


Михољданску смотру фолклора отворила је директор ЈУ “Културно-туристички и спортски центар” Петрово Слађана Лазаревић, која је КУД-у “Милован Гајић” честитала на одличној организацији манифестације, како вечерас тако и претходних година, те свим члановима овог друштва упутила честитке и поводом јубиларних седамдесет година постојања, са жељом да овако успјешно раде и у деценијама које су пред њима.


Вечерашњом смотром фолклора на најљепши начин затворено је “Михољско љето у Петрову” у склопу ког су у протеклих седам дана одржане бројне културно-туристичке и спортске манифестације, а све у склопу прославе Михољдана, Дана и крсне славе општине Петрово.