РАДНИ САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ПЕТРОВО И НАЧЕЛНИКА ПУ ДОБОЈ

У Петрову је данас одржан радни састанак начелника ове општине Озрена Петковића и начелника Полицијске управе Добој Слободана Радинковића, коме су присуствовали и начелник Сектора криминалистичке полиције ПУ Добој Предраг Лазић, начелник Одјељења за општи криминалитет ПУ Добој Југослав Стевановић и командир ПС Петрово Дејан Јеремић.

На састанку је констатовано да је, према статистичким показатељима и фактичком стању на терену, стање безбедности на подручју општине Петрово задовољавајуће, те да је сарадња Полицијске станице Петрово и Општинске управе на изузетно високом нивоу.

На овом састанку је договорено опремање просторије за задржавање лица лишених слободе у ПС Петрово, које ће заједничким средствима финансирати МУП РС и општина Петрово. Овај пројекат ће бити реализован до краја текуће године.

Такође, договорено је да ће током 2021. године бити реализован пројекат постављања аналитичких камера на свим безбједносно интересантним тачкама на подручју општине Петрово, односно сви значајнији путни правци на подручју општине ће бити покривени видео надзором, што ће увелико побољшати стање безбедности и помоћи службеницима МУП-а у расвјетљавању свих облика незаконитости, те откривању саобраћајних прекршаја.