НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ФОРМИРАО ТИМ ЗА ПОМОЋ И ПОДРШКУ

Због новонастале ситуације изазване пандемијом вируса корона, а цијенећи да на подручју општине Петрово постоји одређени број лица која неће бити у могућности да сами обезбиједе најнеопходније животне намирнице и лијекове, начелник општине Петрово Озрен Петковић формирао је општински Тим за помоћ и подршку.

Задатак Тима ће бити организовање дистрибуције основних животних намирница и лијекова, прије свега старим и изнемоглим лицима, којима је ова врста помоћи неопходна.

Тим ће дјеловати по позиву на следеће бројеве телефона:

  • 065/091-710 – Младен Никић;
  • 066/272-743 – Марица Никић;
  • 065/951-555 – Слађана Лазаревић.

Начелник Петковић је упутио молбу свим суграђанима да ову информацију и бројеве телефона подијеле са свим лицима за које претпостављају да ће им овај вид помоћи бити неопходан у данима који су пред нама.

„Ситуација у којој смо се нашли због пандемије вируса корона захтијева прије свега одговорност сваког појединца када су у питању мјере спречавања ширења ове болести али ни у једном тренутку не смијемо заборавити наше суграђане који нису у могућности да се адекватно брину сами о себи. Ми ћемо све расположиве људске капацитете ставити у функцију по потреби а молим све суграђане да својим дјеловањем допринесу томе да нити једно лице коме је помоћ неопходна не буде заборављено“, поручио је начелник општине Озрен Петковић.