АНКЕТИРАЊЕ РОДИТЕЉА О ПОТРЕБИ ОТВАРАЊА ОБДАНИШТА

У периоду од 01. до 15. јула Општинска управа провешће анкету међу родитељима малишана предшколског узраста о томе да ли постоји потреба за отварањем дјечијег обданишта у овој општини и колика је заинтересованост родитеља за кориштење услуга установе овог типа.


„Позивамо родитеље дјеце узраста од једне до пет година да нам се јаве позивом на телефонски број 053/262-700, како би били евидентирани и како би се са задуженим службеником договорили о начину попуњавања анкете. Ми родитељима стојимо на располагању за опцију посјете наших анкетара у њиховом дому или да они лично дођу у зграду општине, канцеларија број 68, те попуне анкетни лист на лицу мјеста. Од резултата анкете, односно од заинтересованости родитеља, зависиће да ли ћемо кренути у оснивање и опремање дјечијег обданишрта“, рекао је начелник општине Озрен Петковић.


Према његовим ријечима уколико довољан број родитеља искаже интерес за кориштење услуга дјечијег обданишта, за које је већ урађена пројектна документација, у оснивање и опремање установе кренуће се у наредном периоду, како би иста могла почети са радом почетком 2021. године