БАЗЕНИ ОЗРЕНСКИХ ТЕРМИ ОД ДАНАС ОТВОРЕНИ ЗА ПОСЈЕТИОЦЕ

Рекреативно-угоститељски центар “Терме Озрен” у Какмужу, у општини Петрово, отворио је данас дио услужног комплекса за посјетиоце. Директор компаније Славиша Јовић рекао је да су од данас посјетиоцима доступни базени са термоминералном водом, рекреациони, полуолимпијски базен, те затворени са аква-парком, као и базен за дјецу. Он је навео да су гостима на располању ђакузи са масажерима, као и кафе бар и фаст фуд на отвореним базенима.

“Данас је улаз са све посјетиоце бесплатан како би се увјерили у оно што смо до сада радили и да је то једна стварна прича, јер многи на почетку нису вјеровали у њену реализацију”, изјавио је Јовић. Он је најавио да ће у августу са радом почети и остали дио комплекса “Терми”, који укључује хотел, ресторан, спа и велнес центар.

“Терме Озрен” послују у оквиру бијељинске компаније “Милојевић Гиље-гас”.Јовић је подсјетио да је овај пословни пројекат у Петрову примјер добре сарадње са Министарством трговине и туризма Републике Српске и општинском управом Петрова, који су 2016. године створили добре услове за инвеститирање и почетак изградње.