ПОЧИЊУ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПРОСТОРА ЗА ВРТИЋ

Начелник општине Петрово Озрен Петковић и директор фирме „Симпро Градња“ Добој Борислав Перић, као изабрани извођач радова, потписали су данас Уговор о реконструкцији и измјени намјене пословног простора у Установу за предшколско васпитање и образовање. Пословни простор, који је у власништву Општине, налази се у приземљу стамбене зграде у насељу Колона у Петрову.

Уговорена цијена пројекта је 125.062 КМ а комплетна средства, која укључују и средства за набавку намјештаја, обезбијеђена су из кабинета предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић.

Према пројектно-техничкој документацији комплетан простор вртића је 164,84 метра квадратна а подијељен је на просторије за три узрасне групе малишана, од једне до три, од четири до пет и од пет до шест година, као и просторије за васпитно-образовно особље и просторије кухиње и оставе. Сваки од наведених сегмената простора имаће свој санитарни чвор.

Како је прецизирано уговором рок за завршетак свих радова, који подразумијевају комплетно уређење простора све до опремања намјештајем, је 60 дана од дана увођења у посао.