КАКМУЖАНКА ИЗ АУСТРИЈЕ ПОНОВО ПОМАЖЕ СВОЈ РОДНИ КРАЈ

Девет породица које живе у тешким условима данас су обрадовани прехрамбено-хигијенским пакетима за чију набавку је новац обезбиједила Свјетлана Стјепановић, рођена Какмужанка која живи и ради у Аустрији. Свјетлана се обратила начелнику општине Петрово са жељом да поводом предстојећих празника на овај начин помогне онима којима је помоћ најпотребнија, посебно старијим лицима.

„Свјетлана је послала 400 евра, ми смо за тај новац набавили пакете основних животних намирница и данас су наши службеници пакете уручили угроженим породицама и појединцима са подручја наше општине и из села Ступари, Врела, Ровине и Сижје. Нашој Какмужанки од срца захваљујем за овај гест, како у име оних којима је помоћ уручена, тако и у своје име, јер су овакви људи истински драгуљи данашњег времена“, рекао је начелник општине Озрен Петковић.

Ово није први пут да Свјетлана на овај начин помаже свој родни крај. Наиме, почетком године, недуго након почетка проблема изазваних пандемијом корона вируса, ова млада жена се међу првима обратила руководству општине и понудила своју помоћ угроженим лицима. И тада су набављени и дистрибуисани пакети најугроженијим домаћинствима.