НАЈБОЉИ ОСНОВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ

Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је на свечаном пријему упутио честитке и уручио поклоне ученицима генерације ОШ „Вук Караџић“ Петрово и „Свети Сава“ Какмуж, Ањи Баји и Катарини Вуковић.

Ања је добитница и дипломе „Вук Караџић“ док је Катарини ово признање „измакло“ због једне четворке у седмом разреду. Скупа са младим дамама начелник Петковић угостио је и Николу Попадића, који је као и Ања, добитник дипломе „Вук Караџић“.

„Ови млади људи су понос наше општине, заслужују све похвале и вјерујем да ће и у наставку школовања бити успјешни и за примјер генерацијама које долазе. Од срца им желим пуно здравља и среће, успјех како у школовању тако и на свим животним пољима, а надам се да ће, гдје год их животне стазе одведу, увијек бити везани за своју општину“, рекао је Петковић.

Ања, Катарина и Никола већ су одлучили којом стазом крећу од септембра. Наиме, Ања је уписала Гимназију а Катарина Медицинску школу у Добоју, док ће Никола образовање наставити  у области електрорачунарства у школи у Словенији.