СЕДМА “ОЗРЕНСКА ЈЕСЕН” ПРЕМАШИЛА ОЧЕКИВАЊА

У општини Петрово, у бањско-туристичком комплексу “Терме Озрен”, данас је одржана културно-туристичка манифестација “Озренска јесен”, на којој је 80 излагача из цијеле БиХ представило разноврсне производе, од занатских, умјетничких, козметичких, до пољопривредних и кондиторских, као и услужне дјелатности и туристичке атракције.

Хладно, кишно вријеме није спријечило излагаче а нити је омело посјетиоце да се у рекордном броју окупе и друже на овој манифестацији, са које се одлази са одличним утисцима и пуним рукама или торбама. Излагачи су посебно нагласили да је овај догађај одлична прилика да непосредно остваре контакт са купцима, захваљујући којима се њихови производи пласирају и на инострана тржишта.

Ову манифестацију, седму по реду, отворио је начелник општине Петрово Озрен Петковић који је истакао да је задовољан растом броја излагача и манифестације у цјелини, те захвалио излагачима, посјетиоцима, непосредним организаторима и спонзорима, који су скупа заслужни за чињеницу да је “Озренска јесен” постала својеврсни бренд општине Петрово.

Организатор манифестације била је Општина Петрово уз подршку ЈУ “Културно-туристички и спортски центар” Петрово, “Терми Озрен” и спонзора, а организована је у оквиру обиљежавања Михољдана – Дана и крсне славе општине.