ЈЕСЕЊИМ МАСКЕНБАЛОМ ОСНОВАЦА ШКОЛЕ „ВУК КАРАЏИЋ“ ЗАПОЧЕЛО “МИХОЉСКО ЉЕТО У ПЕТРОВУ”

Главну улицу у центру Петрова а потом и просторије „Цедама“ у згради Општине, данас си украсили ученици од првог до петог разреда ОШ “Вук Караџић”, окићени бојама и украсима јесени.

А најљепши украси били су управо малишани, њих око шездесет, који су од школског објекта до зграде Општине, у пратњи својих наставника и директора школе, поносно прошетали у креацијама, припремљеним уз помоћ родитеља и других помагача.


Веселу шарену дружину дочекали су начелник општине Петрово Озрен Петковић и предсједник општинске Скупштине др Зоран Благојевић, који су им пожељели срећно дјетињство, пуно здравља, игре и дружења, те пуно успјеха у школовању и у животу.


„Ове просторије су најљепше када нас посјете овакви, најдражи гости. Захваљујемо и њима и њиховим наставницама и директору школе који су се ангажовали да овим маскенбалом на најљепши начин започнемо наше Михољско љето“, истакли су челни људи Општине Петрово, који су малишанима припремили освјежење и слатке поклоне.


“Михољско љето у Петрову” скуп је бројних манифестација које ће се од данас па све до наредног петка одржавати у овој локалној заједници поводом Михољдана – Дана и крсне славе општине Петрово.