ОДРЖАНЕ 21. МИХОЉДАНСКЕ УЛИЧНЕ ТРКЕ

У Петрову су данас одржане 21. Михољданске уличне трке, у којима су учествовали основци узраста од шестог до деветог разреда са подручја ове општине као и ученици Средњошколског центра Петрово.

Марија Недић и Лука Мишановић побједници су у категорији основних школа, а Јована Милојевић и Никола Видаковић били су најбржи у категорији средњошколаца. Друга мјеста освојили су основци Анђела Павловић и Огњен Радуловић те средњошколци Марина Драгић и Саша Тодоровић, док су трећепласирани били Маријана Тодоровић и Огњен Васић у категорији основних школа а Синиша Видаковић у категорији средњошколаца.

Дипломе и новчане награде побједницима, као и освајачима другог односно трећег мјеста уручили су начелник општине Озрен Петковић и предсједник Скупштине општине др Зоран Благојевић.
Петковић је захвалио свим учесницима и њиховим професорима на доприносу Михољданским свечаностима, које претходе прослави Дана и крсне славе општине.

Данашњу манифестацију организовала је Јавна установа “Културно-туристички и спортски центар” Петрово, под покровитељством Општине Петрово.