ДРУЖЕЊЕ СА ОЗРЕНСКИМ СТВАРАОЦИМА ПИСАНЕ РИЈЕЧИ

Окружени књигама, с књигом у руци а посебно у срцу, вечерас су се у Народној библиотеци Петрово дружили озренски писци и пјесници, а њихове ријечи и стихове “упијали” су присутни поштоваоци њиховог стваралаштва и љубитељи књиге.


Миладин Недић, Мирослава-Мира Поповић, Младен Томић, Анђелка Спасојевић, Мирослав Спасић и Радмила Тешановић-Миличић представили су цртице свог књижевног стваралаштва, говорили поезију или читали дијелове својих прозних дијела, учинивши тако ово вече прелијепим дружењем људи које повезује љубав према књизи.


Ово књижевно вече организовале су јавне установе Народна библиотека и Културно-туристички и спортски центар Петрово а директори установа Ненад Катанић и Слађана Лазаревић изразили су велику захвалност озренским књижевницима на учешћу у овом дружењу, нагласивши да је ово био први у низу културних догађаја, овог или сличног облика, који ће бити организовани у наредном периоду.


Књижевно вече “Дружење са озренским ствараоцима писане ријечи” организовано је поводом Михољдана – Дана и крсне славе општине Петрово.