ИСПРАЋЕНА 27. ГЕНЕРАЦИЈА МАТУРАНАТА СРЕДНЈОШКОЛСКОГ ЦЕНТРА ПЕТРОВО

Завршетак школовања 27. генерације Средњошколског центра “Петрово” обиљежен је вечерас дефилеом ученица и ученика кроз центар Петрова.


Матуранти су се традиционално окупили испред зграде Општинске управе гдје су их поздравили начелник општине Петрово Озрен Петковић и директор Средњошколског центра Душан Цвијановић. Они су им честитали и упутили жеље за дуг и срећан живот, пуно успјеха у раду или даљем школовању.


Ученик генерације Марина Драгић, економски техничар, у изјави за медије истакла је да ће школовање у Средњошколском центру Петрово носити у најљепшем сјећању.


“Професори су сви били дивни и коректни, излазили су нам у сусрет много и било ми је задовољство да се школујем у овој школи. У једну руку ми је жао што се растајем са својим другарима и професорима а у другу руку ми је драго што настављам даљи животни пут онако како сам га ја замислила и испланирала и надам се да ћу планове остварити”, рекла нам је Марина, која своју будућност види у редовима припадника Министарства унутрашњих послова Републике Српске.


Начелник Петковић младим дамама уручио је црвене руже са посебном жељом да оне симболизују љубав и срећу коју им је пожелио у животу а прије свега свим матурантима пожелио је добар провод на матурској вечери.