ДЈЕЦА ИЗ ЗУБИНОГ ПОТОКА СТИГЛА У ПЕТРОВО

Дјеца из Зубиног Потока са Косова и Метохије данас око 18:00 часова стигла су у општину Петрово, гдје ће боравити наредних седам дана. Драги гости допутовали су у оквиру пројекта “Спојимо дјецу са Косова и Метохије и Републике Српске” а ово је други пут да Петрово учествује у овом пројекту.Дјецу са Косова и Метохије дочекали су начелник општине и предсједник Скупштине општине Озрен Петковић и Зоран Благојевић са грађанима из породица које су домаћини малишанима.

“Срећан сам што смо поново у пројекту који спаја дјецу Косова и Метохије и Републике Српске и потрудићемо се да наредних седам дана сви ови малишани буду срећни и задовољни. Велико хвала свим породицама које ће у својим домовима угостити дјецу”, рекао је начелник Петковић.

За дјецу из Зубиног Потока током цијеле седмице биће организоване разне активности и програми, попут купања на Озренским Термама, посјета граду Добоју, адреналин парку “Викенда на Озрену”. Биће приређена и приредна као и забава за госте и њихове домаћине, а као посебни гости присуствоваће прослави Видовдана – крсне славе Војске Републике Српске и Трећег (Република Српска) Пука.