ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЧНИ КОКТЕЛ

На традиционалном празничном коктелу, кога организује начелник општине Петрово, данас су се окупили привредници, одборници, представници јавних предузећа и установа, спортских колектива и невладиних организација. Била је ово прилика за дружење и размјену мишљења и искустава, празничне честитке и жеље за боље наступајуће љето.


Начелник Озрен Петковић у обраћању присутнима истакао је да година на измаку није била лака ни у ком погледу али је упркос томе буџет општине стабилан, редовно се измирују све обавезе, социјална давања али и субвенције. За наредну година свима је пожелио добро здравље, пуно среће и успјеха али и боље глобалне прилике и услове за рад и развој. Најавио је инфраструктурне пројекте у свим мјесним заједницама, што ће, како је нагласио, сигурно утицати на квалитет живљења у овој општини.


Предсједник Скупштине општине др Зоран Благојевић изразио је жељу да сви заједно његујемо живот на овом простору, љубав и слогу, да у нову годину уђемо са искуством стеченим на евентуалним грешкама у овој години и будемо успјешнији, и као појединци и као друштво у цјелини.