ПРОСЛАВЉЕНА ДЈЕЧИЈА НОВА ГОДИНА

Велика сала Дома културе у Петрову вечерас је била мала за све малишане и њихове маме, тате, баке или деке који су дошли на прославу „Дјечије Нове године“, традиционалне манифестације на којој Дједа Мразови даривају новогодишње пакетиће.


Поклоне традиционално добивају малишани из ове општине узраста до 6 година и сви првачићи а средства за набавку новогодишњих пакетића обезбијеђена су из буџета општине.


Манифестацију је свечано отворио начелник општине Озрен Петковић, пожељевши оним најмлађима али и свим суграђанима срећне предстојеће празнике, пуно здравља, љубави и среће.


„Пресрећан сам кад видим оволико дјечице, кад видим ову препуну салу, то је као најљепши украс на крају године, као она сјајна звијезда на врху јелке. Желим да ова количина позитивне енергије буде нешто што ће нас пратити током цијеле наредне године, што ће допринијети срећи и успјеху цијеле наше општине и свих наших суграђана. Нека је свима срећна Нова година”, рекао је начелник Петковић.


Дјечију Нову годину заједнички су организовали Општина Петрово, Центар за културу, информисање и спорт и Туристичка организација Петрово а својим рецитацијама манифестацију су уљепшали малишани из ЈПУ “Мајке Југовић” Добој, Организациона јединице Петрова.