ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА МУП-а

Поводом Крсне славе МУП-а Српске Светог Архангела Михаила у Полицијској станици Петрово данас је служен помен, прислужене свијеће и положено цвијеће испред спомен плоче службеницима ове станице погинулим у последњем одбрамбено-отаџбинском рату, којима је и на овај дан одата дужна почаст и захвалност за њихову жртву.

„Наша тројица полицајаца су у одбрамбено-отаџбинском рату изгубили животе за Републику Српску и ово је првенствено дан када се сјећамо њих. Такође, ово је прилика да се сретнемо са пензионисаним колегама и представницима јавних институција са подручја општине Петрово. Када је у питању сарадња Полицијске станице Петрово и општинских органа и других институција са аспекта безбједности можемо, рећи да је она на изузетно високом нивоу, чему у прилог говори и чињеница да је стање безбједности у току 2019. године стабилно и задовољавајуће“, рекао је командир ПС Петрово Дејан Јеремић.

Сарадњу Полицијске станице и локалне заједнице позитивно је оцијенио и начелник општине Петрово Озрен Петковић, који је овом приликом упутио славску честитку свим припадницима МУП-а Српске.

Ломљењем славског колача и славском трпезом службеници Полицијске станице Петрово, скупа са члановима породица погинулих колега и представницима друштвено-политичког живота, прославили су Крсну славу, уз поруку да ће и у наредном периоду њихове активности бити усмјерене на одржавању доброг стања безбједности у овој локалној заједници.