У ПЕТРОВУ ДАНАС ПРОСЛАВЉЕНА „ДЈЕЧИЈА НОВА ГОДИНА“

Шесту годину заредом у Петрову је данас обиљежена „Дјечија Нова година“, а новогодишњим пакетићима обрадовано је око 350 малишана. Пакетићи су обезбијеђени за све малишане до шест година старости, све првачиће и дјецу са потешкоћама у развоју. Малишани су били одушевљени а задовољство нису крили ни њихови родитељи.

“Већ смо другу годину овдје, ово је екстра за нашу општину и нашу дјецу. Ову манифестацију треба подржати јер је вриједна сваке похвале. Хвала начелнику и свим организаторима”, рекао је Милан Благојевић из Петрова, отац двогодишњег Николе.

Средства за набавку новогодишњих пакетића обезбијеђена су из буџета општине.

„Ово је једна од најдражих и најљепших манифестација у години, зато што су нам гости наши најмлађи суграђани. Заиста ми је драго што смо се данас дружили и овом приликом свима њима, њиховим родитељима, декама и бакама желим срећну Нову годину и божићне празнике. Ово је манифестација која треба да траје и надам се да ће нас сваке године бити све више”, рекао је начелник општине Озрен Петковић, упутивши новогодишње честитке и свим грађанима Републике Српске и Босне и Херцеговине.

„Дјечију нову годину“ својим наступима уљепшали су чланови умјетничких секција, ученици првог и другог разреда ОШ „Вук Караџић“ из Петрова.