ЛУКА ЛАЗИЋ “ЗЛАТНА” БЕБА У НОВОЈ ГОДИНИ


Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је у породилишту добојске болнице златником даривао маленог Луку Лазића, рођеног јуче око 17:00 часова, који је прва беба рођена у новој години са подручја ове општине.


Лука је прва беба и својим родитељима, Сањи и Миленку из Сочковца, којима је донио највећу радост, али је обрадовао и све своје суграђане, посебно руководство општине.
“Пресрећни смо што већ у првим данима ове године имамо новорођенче на подручју наше општине и надамо се да ће ово бити предзнак да ће година пред нама бити родна и богата, испуњена срећом и дјечијим смијехом. Маленом Луки желим дуг и срећан живот а његовим родитељима од срца честитам”, рекао је Петковић, нагласивши да ће даривање златником прворођене бебе у новој години, као једна од најљепших традиција ове локалне заједнице, бити настављено и убудуће, те подсјетио да из буџета општине Петрово новчане поклоне добија свако новорођенче у овој локалној заједници.


Мама Сања је захвалила на посјети и поклону, који је, како каже, симболична круна на радост коју јој је донијело рођење првенца, а већ сутра ће се њих двоје придружити тати Миленку, да сви скупа прославе празник Христовог рођења.