administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • NASTAVLJA SE OPREMANJE KOMUNALNOG PREDUZEĆA – STIGAO I KAMION
  Petrovo, 17.7.2018

  Javnom komunalnom preduzeću „Voda“ Petrovo danas je isporučen kamion smećar, specijalno komunalno vozilo za utovar i prevoz komunalnog otpada. Vrijednost vozila je 60.000 KM a sredstva su obezbijedili Fond za zaštitu životne sredine 35.000 i opština Petrovo 25.000 maraka.

 • OBAVJEŠTENJE
  Petrovo, 17.7.2018

  Na osnovu prijava na javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Petrovo broj 02-120-02/18, sa svim kandidatima koji su ispunili opšte i posebne uslove tražene javnim konkursom, obaviće se usmeni intervju dana 26.07.2018. godine u sali za sjednice Skupštine opštine Petrovo, po sledećem rasporedu:

 • ODLUKA O PROGLAŠENJU VANREDNE SITUACIJE NA DIJELU TERITORIJE OPŠTINE
  Petrovo, 16.7.2018

  Zamjenik načelnika opštine Petrovo Mladen Nikić danas je donio odluku o proglašenju vanredne situacije na dijelu teritorije opštine Petrovo - MZ Kakmuž i MZ Sočkovac, izazvanu stanjem elementarne nepogode, obilne padavine i poplave, koje su ovaj dio opštine Petrovo zahvatile u popodnevnim časovima u petak, 13. jula.

  Imenovan je i Štab za vanredne situacije koji će obavljati operativne poslove u toku stanja elementarne nepogode.

  Upućeno je obavještenje stanovnicima navedenih mjesnih zajednica, koji su pretrpjeli štete na stambenim i poslovnim objektima kao i na poljoprivrednim usjevima da istu mogu prijaviti na Info pultu u zgradi opštine svakim radnim danom od 07:00 do 15:00, do 24.07. ove godine.

 • NASTAVAK DOBRE SARADNJE SA POLJSKIM LOT TIMOM
  Petrovo, 11.7.2018

  U radnoj posjeti opštini Petrovo danas je boravio komandant EUFOR LOT tima Doboj poljskih oružanih snaga pukovnik Artur Noga. Sa načelnikom opštine Ozrenom Petkovićem, između ostalog, razgovarao je o sanaciji šteta na infrastrukturnim objektima na teritoriji ove opštine, koju je šestog maja zadesilo veliko nevrijeme.

 • NAČELNIK U POSJETI PRAVOSLAVNOM KAMPU
  Petrovo, 10.7.2018

  Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković danas je posjetio učesnike Pravoslavnog omladinskog kampa u ozrenskom naselju Kaluđerica, koji se, u organizaciji Misijskog fonda Eparhije zvorničko-tuzlanske, održava u Konaku kralja Dragutina. Polaznicima kampa, mališanima uzrasta od 12 do 15 godina iz cijele zvorničko-tuzlanske eparhije, poželio je dobrodošlicu u opštinu Petrovo i kompleks manastira Ozren. Naglasio je da je ovo okupljanje pravoslavne omladine od velikog značaja za ovu lokalnu zajednicu.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti