administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • OZRENCI ZAHVALNI OZRENU
  Petrovo, 25.5.2017

  U znak zahvalnosti za veliku i svesrdnu podršku opštine Petrovo, prije svega načelnika Ozrena Petkovića, u realizaciji projekta izgradnje spomen-kapele u Tumarama, predstavnici Zavičajnog udruženja „Ozren“ sa sjedištem u Doboju danas su načelniku opštine uručili prigodne poklone i zahvalnice.
  „Načelnik Petković nas je i finansijski ali i u svakom drugom pogledu podržavao i hrabrio, tako da smo zajedničkim snagama okončali ovaj krupan projekat i 30. jula prošle godine osveštali kapelu sa imenima 613 poginulih boraca sa području južnog dijela Ozrena, čija je izgradnja koštala preko 50.000 maraka. Osjetili smo potrebu da se barem ovim skromnim poklonom zahvalimo načelniku za sve što je učinio za nas, u svakom pogledu“, rekao je predsjednik Skupštine Zavičajnog udruženja „Ozren“ Vojo Stjepanović.

 • USKORO TRINAESTI OZRENSKI PLANINARSKI MARATON
  Petrovo, 11.5.2017

 • OBAVJEŠTENJE O DONESENOM RJEŠENJU O EKEOLOŠKOJ DOZVOLI
  Petrovo, 10.5.2017

 • DEMINIRANJE U KARANOVCU I KAKMUŽU
  Petrovo, 8.5.2017

  Oko 13.000 metara kvadratnih površine zagađene minama u naseljima Karanovac i Kakmuž u opštini Petrovo, biće deminirano do kraja ovog mjeseca. Demineri kompanije „Udruženje za eliminaciju mina“ zadatke su otvorili u petak a sredstva za deminiranje obezbijeđena su od strane Američkog State Departmenta.

 • JAVNI OGLAS O PRODAJI STANA
  Petrovo, 5.5.2017

  Na osnovu člana 59. Zakona o lokalnoj samoupravi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 97/16), člana 348. stav 1. Zakona o stvarnim pravima („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 i 60/15), člana 4. i 9. Pravilnika o postupku javnog konkursa za raspolaganje nepokretnostima u svojini Republike Srpske i jedinica lokalne samouprave („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 20/12) i člana 1. Odluke o prodaji nepokretnosti-stana ("Službeni glasnik opštine Petrovo" broj 3/17), Načelnik opštine Petrovo raspisuje

  J A V N I O G L A S
  O prodaji nepokretnosti-stana putem usmenog javnog nadmetanja- licitacije

 • Više vijesti...

Online Dokumenti