administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • PRIPREME ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE PUTEVA
  Petrovo, 14.11.2017

  Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković sa saradnicima održao je danas sastanak sa predsjednicima odnosno predstavnicima Savjeta svih sedam mjesnih zajednica sa područja opštine, na kom je razgovarano o zimskom održavanju puteva i ulica u predstojećoj sezoni.

 • VLADA JAPANA OBEZBIJEDILA 800.000 MARAKA ZA DEMINIRANJE
  Petrovo, 9.11.2017

  Za tri lokalne zajednice u BiH, među kojima je i opština Petrovo, Vlada Japana obezbijedila je oko 800.000 maraka namijenjenih deminiranju 337.491 m2 površine zagađene minama. Grant ugovora za projekat podrške procesu deminiranja u BiH danas su, na svečanoj ceremoniji upriličenoj u ambasadi Japana u Sarajevu, potpisali ambasador Japana Kazuya Ogawa i ambasador Tomaž Lovrenčič, vršilac dužnosti direktora ITF-a (Unapređenje ljudske sigurnosti), neprofitne humanitarne organizacije koju je osnovala Vlada Slovenije.
  Svečanoj ceremoniji prisustvovala je i ambasador SAD-a u BiH Maureen Cormack, jer će Ambasada SAD-a projekat sufinansirati sa 24.000 evra.

 • NOVI ASFALT U ULICI VELJKA VUKOVIĆA
  Petrovo, 20.10.2017

  Zahvaljujući preduzeću „Geokop“, koje je i investitor i izvođač radova, 940 metara dužine Ulice Veljka Vukovića u Petrovu, u širini od pet metara, pod novim je slojem asfalta. Riječ je o veoma važnoj putnoj komunikaciji kojom je, pored putničkog, usmjeren kompletan teretni saobraćaj.

 • Projekat za oporavak od poplava objavljuje: JAVNI POZIV
  Petrovo, 10.10.2017

  Za odabir korisnika i korisnica iz socijalno ugroženih kategorija stanovništva, za izgradnju i sanaciju stambenih jedinica uništenih ili oštećenih u poplavama 2014. godine.

 • SPREMAJU SE MIHOLJDANSKE SVEČANOSTI
  Petrovo, 29.9.2017

  U Petrovu je danas održan sastanak Organizacionog odbora za obilježavanje Miholjdana, Dana i Krsne slave ove opštine.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti