administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • MINISTARSTVO NEMA PARA ZA SANACIJU ŠTETA OD OLUJE
  Petrovo, 5.1.2018

  Opština Petrovo, odnosno njeni građani koji su pretrpjeli štete od olujnog vjetra 11. i 12. decembra prošle godine, neće dobiti nikakvu finansijsku pomoć od Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske. Na zahtjev za finansijsku pomoć, koji je načelnik opštine uputio pomenutom ministarstvu, odgovoreno je da, osim planiranih dva miliona za sve nerazvijene opštine Srpske, ministarstvo nema drugih izvora finansiranja te ne može udovoljiti zahtjevu iz Petrova.

 • POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA NABAVKU USLUGE
  Petrovo, 4.1.2018

  Poziv za dostavu ponuda za nabavku usluge: Televizijsko praćenje rada SO, značajnjiih događaja i objavljivanje obavještenja u 2018. godini

 • ČESTITKA
  Petrovo, 29.12.2017

 • INTERNI KONKURS ZA POPUNU UPRAŽNJENOG RADNOG MJESTA
  Petrovo, 19.12.2017

 • NOVE STOTINE METARA ASFALTA PREMA GROBLJU BRĐANI U PETROVU, PRIPREME ZA ASFALTIRANJE U SOČKOVCU
  Petrovo, 18.12.2017

  U Petrovu su okončani radovi na asfaltiranju oko 350 metara dionice puta prema groblju Brđani, a isto toliko biće asfaltirano i u Sočkovcu, put ka Zarićima, gdje su u toku radovi na iskopu kanala i pripremi podloge za asfalt. Kao prioritetne ove projekte odredili su mještani Petrova odnosno Sočkovca, a sredstva za realizaciju u visini od oko 46.000 maraka obezbijeđena su kroz projekat „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti