administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • DELEGACIJE AMBASADA ŠVICARSKE I ŠVEDSKE I UNDP-a U POSJETI OPŠTINI PETROVO
  Petrovo, 24.7.2017

  U radnoj posjeti opštini Petrovo danas su boravile delegacije ambasada Švicarske i Švedske u BiH kao i predstavnici UNDP-a, s ciljem da lično steknu uvid u realizaciju projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“, koji se, osim u Petrovu, realizuje u još 19 lokalnih zajednica Bosne i Hercegovine.

 • IZDATA NAREDBA ZA SUZBIJANJE I UNIŠTAVANJE AMBROZIJE
  Petrovo, 19.7.2017

  Načelnik opštine Petrovo izdao je naredbu kojom su utvrđeni subjekti i mjere za suzbijanje i uništavanje korovske biljke ambrozije, kako bi se spriječilo njeno dalje širenje na teritoriji ove opštine.

 • OŠ „SVETI SAVA“ KAKMUŽ U PROJEKTU „SIGURNE ŠKOLE“
  Petrovo, 10.7.2017

  U sklopu projekta „Sigurne škole u BiH“, koji realizuje organizacija „World Vision“ a finansira Njemačka koalicija za pomoć, za centralni školski objekat OŠ „Sveti Sava“ Kakmuž biće urađen dokument „Procjena ugroženosti škole“ a nakon toga i realizovane neke od predloženih prioritetnih mjera.

 • ODATA POČAST POGINULIM BORCIMA OPŠTINE PETROVO
  Petrovo, 28.6.2017

  Povodom Vidovdana, krsne slave Vojske Republike Srpske, danas je, polaganjem cvijeća i prisluživanjem svijeća u Spomen sobi u zgradi opštine, odata počast borcima VRS sa područja opštine Petrovo koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske. Cvijeće su položile delegacije porodica poginulih boraca, rukovodstvo opštine Petrovo i delegacije Opštinske boračke organizacije.

 • MINISTAR GLUHAKOVIĆ U RADNOJ POSJETI OPŠTINI PETROVO
  Petrovo, 27.6.2017

  Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković je danas u Petrovu rekao da Vlada Republike Srpske daje punu podršku razvoju ove lokalne zajednice. Gluhaković je kao primjer dobre prakse naveo zajednički projekat izgradnje banjsko-turističkog kompleksa "Terme Ozren", u ozrenskom naselju Kakmuž, u kojem su prepoznali značajnog investitora, "Milojević Gilje-gas" iz Srbije, kojem je dodijeljena postojeća neperspektivna imovina. Gluhaković, koji je danas posjetio lokalnu upravu u Petrovu i gradilište "Terme Ozren", rekao je novinarima da je izgradnja banjskog kompleksa do sada najveći projekat u ovoj lokalnoj zajednici.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti